Vanlig stilte spørsmål

question

Målet med denne portalen er å kunne tilby hjelp innenfor alle digitale fagfelt. Enkelt forklart «Med Webstr får du din egen private webdesigner, grafikker, koder, pc support, osv…»

Webstr er her for å hjelpe deg enten du bare trenger noen råd, gode tips, litt guiding, eller noen til å utføre jobben for deg, enten gratis, eller for en behagelig overkommelig pris.

Som betaling for hjelpen på denne tjenesten benytter vi credits. Grunnen til dette er at du skal slippe å trekke kortet hver gang du får litt hjelp av våre teknikere.

1 Credit tilsvarer Kr 79 og ca. 15 minutter hjelp. 

Når du registrerer deg på tjenesten får du automatisk 1 credit som du kan bruke til å få hjelp eller kjøpe tjenester til fastpris.

Når du oppretter et oppdrag (spør om hjelp), vil tekniker alltid prøve å gi deg en pris for jobben før arbeidet settes i gang, om du synes prisen høres bra ut overfører du rett antall credits til tekniker og arbeidet settes i gang. Når du har brukt alle dine tilgjengelige credits kan du enkelt og trygt kjøpe flere slik at du alltid har tilgjengelig når du trenger hjelp.

Nei, om alt du trenger er et raskt svar eller litt tips på veien så tar vi selvfølgelig ikke betalt for dette. Det skulle bare mangle. Men om tekniker ser at saken begynner å ta for lang tid vil du bli tilbudt en pris for videre hjelp.

Når du registrer deg på siden vil du få mulighet til å opprette et oppdrag slik at du kan kontakte noen som har rett kunnskap til å hjelpe deg med nettopp det du trenger hjelp til. Du vil da bli kontaktet av en ledig tekniker normalt innen 24 timer. Tekniker vil da gjøre en vurdering om han kan hjelpe deg og hvor mye dette vil koste. Normal pris for hjelp er 1 credit ( Kr 79 ) pr. påbegynte 15 minutter.

Når du har mottatt en pris av teknikker trykker du på send credits i menyen og sender dette antallet credits til teknikers brukernavn, så fort tekniker har mottatt betalingen vil arbeidet settes i gang.

Du kan også benytte markedet for småjobber og kjøpe tjenester utført av tekniker til en fast pris.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med den utførte jobben og du og tekniker ikke blir enige kan du registrere en konflikt. Ved registrering av konflikt vil alle detaljene i din sak blir gjennomgått av webstr`s administratorer som da vil gjøre en upartisk vurdering om du skal få tilbakeført din betaling.